Nordupplands Massage & Relax

God eftermiddag, god eftermiddag! För att avsluta den här arbetsdagen tänkte jag idag skriva ett inlägg om en ny sak jag har provat. Jag har nämligen provat att gå på massage i Tierp, jag var då hos företaget Nordupplands Massage & Relax.

Förut har jag bara fått massage av nära och kära, jag har aldrig varit hos en professionell massör. Det var dock något jag kände mig vara i behov av för ett tag sedan. Jag var dels väldigt stel i kroppen men främst berodde det på att jag var otroligt stressad och uppe i varv, jag visste inte heller hur jag skulle lyckas lugna ner mig. Min man sa då åt mig att prova med att gå på massage för att se om det skulle hjälpa mig, han hade nämligen hört något om att det hade en lugnande effekt. Jag lyssnade på det och bokade in en massage i Tierp hos Nordupplands Massage & Relax, det blev en klassisk massage jag bokade in. Det var alltså min allra första massage hos en riktig massör, så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Hur som helst var behandlingen helt fantastisk, jag befann mig i en rofylld miljö där jag verkligen kände att jag kunde lugna ner mig. Behandlingen i sig var väldigt skön och effektiv, efteråt kände jag ett otroligt lugn i hela kroppen. Det lugnet har hållit i sig väldigt bra, än idag känner jag mig lugnare även om det är över två veckor sedan jag var där för min massage i Tierp. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle ha en så stor inverkan, det gör att jag definitivt vill gå tillbaka för ännu en härlig och avslappnande massage.